Ohjeita hoitoon tuleville

Ennen hoitoa on syytä huomioida muutama seikka parhaimman tuloksen saaavuttamiseksi. Oikea jälkihoito on avain pysyviin, kauniisiin kulmiin.

2 viikkoa ennen:

  • ei muita kosmeettisia hoitoja (dermapen, botox, anti-age kuorinnat, hydrokuorinta, laserhoidot, mesoterapia sekä muut syväpuhdistavat hoidot KULMIEN alueelle)
  • ei mielellään verta ohentavia lääkkeitä (omega 3 -kalaöljyt)
  • ei anti- age -tuotteita (AHA, Retinol)

24h ennen:

  • ei kipulääkkeitä, alkoholia, tupakkaa tai todella mausteista ruokaa. Miksi? Ohentavat verta, jolloin työskentely vaikeutuu verenvuodon takia, ja tulos voi olla huonompi.
  • asiakas EI saa puuduttaa kulmia itse etukäteen apteekkien voiteilla. Miksi? Puudutteen ansiosta kasvojen lihakset kiristyvät, ja kulmat voivat päätyä eri korkeudelle. 

HOIDON JÄLKEEN

Jälkihoito on ensiarvoisen tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta, ja se kattaa 80% hoidon tuloksesta. Huolellinen jälkihoito on aina asiakkaan vastuulla. Luethan siksi huolella ohjeet parhaimman pysyvyyden saavuttamiseksi.  

3 vrk ajan hoidon jälkeen:

  • EI saunaa, solariumia, uimista tai hikiurheilua. Kevyt kävelylenkki on OK. Hikoilu 'työntää' pigmenttiä ulos ihon pintakerroksesta alkuvaiheessa, sekä aiheuttaa infektioriskin. Älä myöskään mene uimahalliin (veden kemikaalit voivat ärsyttä ihoa).
  • älä koske sormilla kulmiin hygieniasyistä, älä myöskään laita mitään mitään meikkiä kulmien alueelle. Muualla kasvoissa meikki on OK. Vaihda uusi, puhdas tyynyliina, jos nukut kasvot tyynyä vasten.
  • on hyvä välttää alkoholia pari päivää hoidon jälkeen.


JÄLKIHOITO - SE TÄRKEIN

Jälkihoito kattaa 80% kulmien pysyvyydestä. Tutustuthan ohjeisiin huolella!

HETI toimenpiteen jälkeen ei tarvitse tehdä mitään. Anna kulmien olla rauhassa. Mikäli kudosnestettä kerääntyy ihon pinnalle, painele se kevyesti pois parin tunnin välein.

SEURAAVA PÄIVÄ: jos iho tuntuu erittäin kuivalta, sivele kulmiin antamaani jälkihoitovoidetta tai kookosöljyä 4 tunnin välein (valitse hyvälaatuinen tuote). Jos iho ei tunnu erityisen kuivalta, ei tarvitse tehdä mitään, erityisesti, jos sinulla on öljyinen iho. 

SEURAAVAT 2 VIIKKOA: sivele kulmiin tarvittaessa aamuin illoin jälkihoitovoidetta/kookosöljyä. ÄLÄ NYPI RUPEA!

ÄLÄ laita kulmiin Bepanthenia tai Helosania, koska ne ovat tarkoitettu tatuointeihin ja ihovaurioihin, jotka yltävät dermikseen asti, ja ovat sen takia liian voimakkaita tähän tarkoitukseen. Microblading yltää vain basaali membraaniin asti, (ihokerros epidermiksen ja verinahan välillä) ei siis dermikseen, joka on syvemmällä.

JOS altistut voimakkaalle auringonvalolle, suojaa kulmat vauvojen +50 aurinkosuojavoiteella (kookosöljyn sijaan). Miksi? Kookosöljy ei suojaa auringolta! Vauvoille tarkoitetussa voiteessa ei ole pigmenttiä irrottavia kemikaaleja. Apteekeissa myydään myös kirkasta, läpinäkyvää vauvoille tarkoitettua aurinkosuojaa, joka ei värjää kulmia valkoisiksi.