ENNEN HOITOON TULOA

sekä jälkihoito

Ennen hoitoa on syytä huomioida muutama seikka parhaimman tuloksen saaavuttamiseksi. Oikea jälkihoito on avain pysyviin, kauniisiin kulmiin.

2 viikkoa ennen:

  • ei muita kosmeettisia hoitoja (dermapen, botox, anti-age kuorinnat, hydrokuorinta, laserhoidot, mesoterapia sekä muut syväpuhdistavat hoidot KULMIEN alueelle)
  • ei mielellään verta ohentavia lääkkeitä (omega 3 -kalaöljyt)

24h ennen:

  • ei kipulääkkeitä., alkoholia, tupakkaa tai todella mausteista ruokaa. Miksi? Ohentavat verta, jolloin työskentely vaikeutuu verenvuodon takia, ja tulos voi olla huonompi.
  • asiakas EI saa puuduttaa kulmia itse etukäteen apteekkien voiteilla. Miksi? Puudutteen ansiosta kasvojen lihakset kiristyvät, ja kulmat voivat päätyä eri korkeudelle. 

HOIDON JÄLKEEN

Jälkihoito on ensiarvoisen tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta, ja huolellinen jälkihoito on aina asiakkaan vastuulla. Luethan siksi huolella ohjeet parhaimman pysyvyyden saavuttamiseksi.  

3 vrk ajan hoidon jälkeen:

  • EI saunaa, solariumia, uimista tai hikiurheilua. Kevyt kävelylenkki on OK. Hikoilu 'työntää' pigmenttiä ulos ihon pintakerroksesta alkuvaiheessa.
  • älä koske sormilla kulmiin hygieniasyistä, älä myöskään laita mitään mitään meikkiä kulmien alueelle. Muualla kasvoissa meikki on OK.


JÄLKIHOITO - SE TÄRKEIN

Jälkihoito kattaa 80% kulmien pysyvyydestä. Tutustuthan ohjeisiin huolella!

HETI toimenpiteen jälkeen, tai viimeistään saman päivän iltana (älä kuitenkaan pese kulmia): sivele kulmiin vaseliinia tai tilaa jälkihoitotuotteet tästä. Desinfioi kädet huolellisesti ennen kulmiin koskemista.

SEURAAVA PÄIVÄ: sivele kulmiin kookosöljyä 4 tunnin välein (valitse hyvälaatuinen tuote). Vaihtoehtoisesti voit tilata jälkihoitotuotteet täältä. 

SEURAAVAT 2 VIIKKOA: sivele kulmiin aamuin illoin kookosöljyä, tai tilaa jälkihoitotuotteet täältä. 

ÄLÄ laita kulmiin Bepanthenia tai Helosania, koska ne ovat tarkoitettu tatuointeihin ja ihovaurioihin, jotka yltävät dermikseen asti, ja ovat sen takia liian voimakkaita tähän tarkoitukseen. Microblading yltää vain basaali membraaniin asti, (ihokerros epidermiksen ja verinahan välillä) ei siis dermikseen, joka on syvemmällä.

JOS altistut voimakkaalle auringonvalolle, suojaa kulmat vauvojen +50 aurinkosuojavoiteella. Miksi? Vauvoille tarkoitetussa voiteessa ei ole pigmenttiä irrottavia kemikaaleja. Apteekeissa myydään myös kirkasta, läpinäkyvää vauvoille tarkoitettua aurinkosuojaa, joka ei värjää kulmia valkoisiksi.