"This is where the (brow)magic happens."

BROW STUDIO

Viihtyisä työhuone Vaasan kantakaupungissa

Osoite: Karjalankatu 4, 65100 Vaasa

Tervetuloa kurkkaamaan työhuonettani aivan Vaasan keskustan tuntumassa, omakotitalomme alakerrassa. Studioon on oma sisäänkäynti ja koko alakerta on varattu työskentelyyn. Näin saan keskittyä tarkkuutta vaativaan työhöni rauhassa ulkopuolisten häiritsemättä.

Kadulla on ilmainen pysäköinti, ja yleensä pihastakin löytyy tilaa autolle. Käy rohkeasti sisään pihaan, oveni löytyy rappusten alapäästä talon pohjakerroksesta. Uudet asiakkaat pyrin aina ottamaan vastaan jo pihalta, että kulku olisi helppoa ja vaivatonta.

Koska Microblading artistin työ on sivutyöni, en ole halunnut vuokrata tilaa salongeista. Tällä tavoin voin palvella asiakkaita entistä joustavammin, olla tavoitettavissa paremmin eri aikoihin, sekä tarjota edullisemmat hinnat.

Työhuoneessani on ergonominen, säädettävä kosmetologin työtuoli, jossa asiakas saa parhaimman mahdollisen asennon tehdessäni absoluuttista tarkkuutta vaativaa työtäni. Taustalle laitan rauhoittavaa musiikkia - tai toiveistasi riippuen - vaikka Iron Maidenia:D Voit tietenkin myös kuunnella omaa musiikkia tai äänikirjoja.

HUOM! itse toimenpiteen aikana tarvitsen 110% keskittymisrauhan, jolloin en puhele tai juttele asiakkaan kanssa. Ymmärräthän tämän. Tämä myös siksi, etteivät asiakkaan kasvojen lihakset vaihtele ilmeillessä kireyttä/ paikkaa, jolloin voidaan taata entistä parempi lopputulos.