"Always read the instructions."

TÄRKEÄÄ TIETOA

Asiakkaan turvallisuus on prioriteettini nro 1. Luethan siksi huolella mahdolliset esteet pigmentointiin / microbladingiin, sekä ja niiden taustalla olevat syyt.

Esteet - milloin EI tehdä pigmentointeja/ microblading -kulmia:

  • Jos olet raskaana tai imetätMiksi? Puuduteaine lidokaiini saattaa aiheuttaa teoreettista vaaraa sikiölle. Voit kuitenkin tulla, JOS lääkärisi antaa kirjallisen luvan. Tällöin vastuu siirtyy lääkärillesi. Suomessa kriteerit ovat yleensä niin tarkat, ettei lupaa heru. Muissa Euroopan maissa kulmia tehdään raskaana olevillekin. Suurin este on kuitenkin hormonitasapaino raskauden aikana. Niinikään jos imetät, hormonitasapaino saattaa aiheuttaa pigmentin ennenaikaisen poistumisen iholta, jolloin kulmat eivät pysy.
  • Jos sinulla on C- tai B- hepatiitti, HIV, vaikea anemia, krooninen autoimmuunisairaus (lupus) tai olet juuri aloittanut syöpähoidot. Miksi? Lääkitys aiheuttaa pigmentin ennenaikaisen poistumisen iholta, jolloin kulmat eivät pysy.
  • Jos botox /botuliinipistokset otsan, kulmakarvojen tai yläkasvojen alueelle on tehty 2 viikkoa ennen hoitoa. Miksi? Otsan lihakset ovat 'epänormaalissa' rentoustilassa, jolloin microblading -kulmat voivat asettua eri korkeudelle. Jos botuliinipistokset on otettu 3+ viikkoa aiemmin, microblading voidaan tehdä.
  • Jos olet alle 18-vuotias (17-vuotias voi tulla huoltajan saattamana, ja huoltaja allekirjoittaa sopimuksen).
  • keloid -arvet, tai sebum -tyyppiset näpyt kulmien ihon alueella - muualla kasvoissa nämä eivät kuitenkaan haittaa. Poistata näpyt kosmetologilla hyvissä ajoin ennen kulmien laittoa. 
  • jos et konsultoinninkaan jälkeen tiedä mitä haluat, tai sinulla on epärealistiset tavoitteet, näkemyksemme eivät kohtaa, tai tyyli, mitä tavoittelet, ei kuulu omaan tarjontaani. Silloin on parasta etsiä itselle paremmin sopiva tekijä.