Mikä teknikka sopii juuri minulle?

Tässä osiossa kerron tekniikoiden eroista ja yhtäläisyyksistä. Kaikilla tekniikoilla tulos on luonnollinen, (en suostu tekemään luonnottomia kulmia) mutta ihmisiä, tyylejä ja makuja on erilaisia. Yksi haluaa naturellit kulmat, toinen tykkää insta-tyylistä, ja se on ihan OK!

Light microblading

Jos etsit luonnollista lopputulosta, Light Microblading on valintasi. Jokainen yksittäinen karva vedetään erikseen, seuraten kulmakarvojen luonnollista muotoa. Pieniä, kulmakaaren alueella olevia tyhjiksi jääneitä välejä ei erikseen täytetä, jotta tulos ei olisi liian meikatun näköinen. Jokainen karvanveto jäljittelee luonnollista karvaa, jolloin tulos myös erittäin vaalealle tai täysin "kulmakarvattomalle" asiakkaalle (esim. alopecia -asiakkaalle) on uskomattoman luonnollinen. Silti tällä tekniikalla on mahdollista parantaa omien kulmien muotoa radikaalistikin. Loputulosta on erittäin vaikea, jos ei mahdoton, erottaa oikeista kulmakarvoista. Tämä tekniikka sopii parhaiten nuorelle iholle - varttuneemmalle iholle suosittelen puuteritekniikkaa.

Light microblading & shading

tällä tekniikalla saat kulmistasi hieman näyttävämmät, tummemmat, ikään kuin meikatun näköiset, mutta tulos on silti luonnollinen. Ero Light Microbladingiin on ainoastaan se, että lisäksi Shading -tekniikassa kulmissa luonnostaan olevien karvojen välit täytetään kulman kaaren/selkärangan kohdalla (ei heti kulman alussa), jolloin yleisilme muuttuu intensiivisemmmäksi ja huolitellummaksi. Kulman alkuosa pysyy luonnollisena yksittäisine, erottuvine karvoineen. (*emmehän halua palkkikulmia)

Tämä tekniikka sopii kaikille, jotka haluavat huolitellut, erottuvat, mutta silti luonnolliset kulmat. Kyseessä on puhtaasti makuasia. 

Powderbrows

  • sopii kaikille, myös öljyiselle / varttuneelle iholle
  • tehdään koneella, ohutta nanoneulaa käyttäen
  • puuterimainen lopputulos
  • ei yksittäisiä karvanvetoja
  • eritysesti öljyiselle iholle
  • lopputulos on tasaisempi, ns. meikatumman näköinen verrattuna light microbladingiin
  • myös vaaleat luonnolliset kulmat voidaan tehdä puuteritekniikalla
  • mahdollisuus tehdä eri tyylejä
  • pysyvyys yleensä hieman pidempi kuin microbladingissa

ComboBrows

eli yhdistelmät, eli hybridit. Niille, jotka haluavat kulmiin "karvaiset" alut, mutta loppuosan intensiivisemmällä puuteritekniikalla. Molempien teniikoiden parhaat puolet!


HUOM! Teknikka päätetään yhteisesti vasta kun näen asiakkaan ihon, ihotyypin, tyylin ym. toiveet. Toisinaan käy niin, että en voi suositella esim. microbladingia, jos ihotyyppi ei sovellu siihen. Ymmärräthän tämän. 

Varatessa ei tarvitse vielä tietää, mikä tekniikka tulee olemaan, Suunnittelemme sen yhdessä ensimmäisen käynnin yhteydessä.

Light microblading - Ehdottomasti isoin muutos microbladingin maailmassa 2018.


Suurin ero ja muutos vanhempiin tekniikoihin microblading -maailmassa on se, että Light Microblading tehdään huomattavasti kevyemmin, erittäin terävällä terällä ja toisenlaisella linjojenvahvistustekniikalla. Light Microblading  eroaa tavallisesta microbladingistä kolmella eri tavalla:
- Ohuemmat, konkreettiset ja terävät linjat.
- Parempi pigmentin pysyvyys.
- Täysin luonnollinen lopputulos.


Light Microbladingissa käytetään erittäin teräviä "u-blade" -teriä ja pigmentti viedään ihoon useammalla eri kerralla. Klassisista teristä luopumisen lisäksi  light-microbladingiä on mahdollista tehdä myös ilman puudutetta, koska kivun määrä asiakkaalle on huomattavasti pienempi. Silti tietyissä hoidon vaiheissa käytetään puudutetta, jotta ihon päällimmäisissä kerroksissa olisi vähemmän verta ja työskentely olisi mahdollisimman helppoa.