Uusi aluevaltaus: silmät ja huulet!

28.10.2018

Kun microbladingin maailma on nyt otettu haltuun, oli aika laajentaa reviiriä. Niinpä kävin lisäkouluttautumassa ja oppimassa uusia tekniikoita. Itse olen laiska meikkaaja, ja haluan päästä helpolla ja nopeasti, koska esim. aamuheräämiset eivät ole vahvinta aluettani. Myös treenaaminen asettaa meikeille (jos silloin niitä käyttää) erityisiä vaatimuksia - mm. hankauksen, hien ja vedenkestävyys -  en kestä leviäviä meikkejä, eikä salilla tai liikkuessa halua aina näyttää juuri talviunilta heränneeltä aaveelta. 

Ratkaisu tähän on eyeliner -pigmentoinnit, jotka tehdään uudella tekniikalla, erittäin ohuella nanoneulalla, joka kiinnitetään pigmentointikynään. Käsittely on huomattavasti hellävaraisempi ja kivuttomampi kuin takavuosien pigmentitointikoneilla (jotka vastaavat lähinnnä tatuointia). Luomelle voidaan tehdä ohuenohut rajaus, tai rajausta voidaan häivyttää puuterimaisesti yläreunaa kohden. Myös ripsien välit voidaan täyttää, jolloin oma ripsinauha näyttää paksummalta ja ripset tuuheammilta. Alaluomi voidaan pigmentoida myös. 

Opin myös huulien pigmentointitekniikan samaa nanoneulatekniikkaa käyttäen. Huulista saadaan täyteläisemmät luonnollisia nuden ja pinkin sävyjä käyttäen. Häivytys voidaan tehdä ombre -tyyliin huulten keskiosaa kohden, tai huulen voidaan värittää kauttaaltaan samalla, luonnollisella värillä. En tee pelkkiä voimakkaita rajauksia, niiden aika taitaa olla ohi, eikö niin?

Huulipigmentoinnin edut: 

-korjaa ja muotoilee symmetriaa

-ei tarvitse välttämättä enää huulipunaa, ei "valu juonteisiin"

-huulista tulee täyteläisemmät kun huulten rajat korostuvat

-kestää harrastuksissa, liikunnassa, vaativissa työolosuhteissa jne.


Heti pigmentoinnin jälkeen. Sävy haalenee n. 50% . Vahvistus tehdään n. 1kk kuluessa.
Heti pigmentoinnin jälkeen. Sävy haalenee n. 50% . Vahvistus tehdään n. 1kk kuluessa.
Lähtötilanne nnen pigmentointia.
Lähtötilanne nnen pigmentointia.